Chalkidiki holidays

9 τρόποι για ένα οικονομικό Ταξίδι του Μέλιτος που θα σας μείνει αξέχαστο το 2024

9 συμβουλές για ένα ονειρικό Μήνα του Μέλιτος με λογικό προϋπολογισμό το 2024

Αν ψάχνετε την χαμηλότερη τιμή για απευθείας πτήση στο Μπαλί και διαμονή σε πεντάστερο τα παρακάτω δεν αφορούν εσάς 🙂 – Καλό ταξίδι!

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε ένα ιδιαίτερο ταξίδι μετά το Γάμο σας – μια εμπειρία ζωής – συνεχίστε το διάβασμα!

Ενώ ο γάμος συνήθως συντελείτε με τη βοήθεια και τη συμμετοχή των οικογενειών, των κουμπάρων, και των φίλων της Νύφης και του Γαμπρού , το γαμήλιο ταξίδι είναι μία απόφαση του ίδιου του ζευγαριού ως σύζυγοι πια. Η υλοποίηση του προϋποθέτει συμφωνία στον προορισμό για στον ποσό που είστε διατεθειμένοι ως ζευγάρι να διαθέσετε.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας αμέσως μετά την τελετή του γάμου και έτσι να σηματοδοτήσετε την επίσημη κοινή σας ζωή – ακόμα κι αν πριν το γάμο ζούσατε μαζί – ώστε να ξεκουραστείτε από τον μαραθώνιο που πολλές φορές είναι η προετοιμασία και η τελετή του γάμου ή να το μεταθέσετε για αργότερα αναλόγως των εργασιών σας, των υποχρεώσεων, αναγκών και επιθυμιών σας.

Σας παραθέτουμε μερικές ιδέες – λύσεις που μπορούν να σας διευκολύνουν κατά πολύ ώστε να πραγματοποιήσετε τόσο το γαμήλιο ταξίδι που ονειρεύεστε όσο και να μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας.

  1. Μια εξαιρετική λύση στο γαμήλιο ταξίδι αποτελούν οι κρουαζιέρες. Μια κρουαζιέρα στα Ελληνικά νησιά:

    • στο Ιόνιο (Κέρκυρα, Λευκάδα, Ζάκυνθος, κλπ),
    • στις μικρές ή μεγάλες Κυκλάδες (Σαντορίνη, Μύκονος, Τήνος, Αστυπάλαια, Σύκινος κλπ),
    • στα Δωδεκάνησα (Ρόδο, Κω, Πάτμος κλπ.),
    • στο Βορειοανατολικό Αιγαίο (Μυτιλήνη, Χίο Σάμο Ικαρία, κλπ),
    • Βόρειες Σποράδες (Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο κλπ),
    • στο Βόρειο Αιγαίο (Λήμνος, Θάσος, Σαμοθράκη)
    • στη Χαλκιδική (Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άγιο Όρος)

    θεωρείτε για τους περισσότερους ανθρώπους του κόσμου ένας μοναδικός εξωτικός προορισμός (ανεξάρτητα που εμείς οι Έλληνες τα θεωρούμε δεδομένα) που ίσως θα μπορέσουν μία φορά στην ζωή τους να επισκεφθούν. Η ιδανική λύση στην οποία δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την επιθυμία σας να ζήσετε ένα ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι προς όφελος της οικονομίας.

  2. Μία εξαιρετική συμφέρουσα οικονομική λύση για ταξίδι του Μέλιτος αποτελεί η κρουαζιέρα με ενοικιασμένο ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο ο οποίος θα σας παρέχει εκτός της υποδειγματικής διακριτικότητας του και την εγγύηση του ασφαλούς ταξιδιού. Εκτός αν είστε και οι 2 έμπειροι ιστιοπλόοι οπότε έχετε ήδη σκεφτεί αυτή την λύση. Το ιστιοπλοϊκό σκάφος μπορεί να αποτελεί ακόμα πιο οικονομική λύση αν σας ακολουθήσουν κουμπάροι. Τα τελευταία χρόνια γίνεται ένα ξεχωριστό δώρο των Κουμπάρων προς τους Νεόνυμφους ή και το αντίθετο. Τα σκάφη διαθέτουν κανονική τουαλέτα και ντους με ζεστό νερό, πλήρη κουζίνα, ψυγείο, καφετιέρα, τραπέζι έξω και σαλόνι μέσα, τέντα για τον ήλιο και κάθε είδους ευκολίες ώστε η διαμονή σας να είναι εξαιρετικά άνετη. Κάθε πρωί, με την βοήθεια του καπετάνιου σχεδιάζετε την διαδρομή σας. Κοσμοπολίτικοι προορισμοί ή μοναδικές απομονωμένες παραλίες με πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα, η απόφαση είναι δική σας. Αυτό είναι κάτι που το κρουαζιερόπλοιο δεν μπορεί να σας το παρέχει. Περιβάλλεστε και σας αγκαλιάζει συνεχώς η θάλασσα, ο ουρανός και ο ήλιος, γίνεστε μέρος της ανατολής και της δύσης ενώ τα αστέρια υλοποιούν τις ευχές σας κι αν είστε τυχεροί η πανσέληνος θα συνοδεύει τις νύχτες σας! Το γαμήλιο τα ξίδι με ιστιοπλοϊκό συνδυάζει: ρομαντισμό, νέες ανακαλύψεις, δαντελωτές απίθανες ακτές, νυχτερινή ζωή στα λιμάνια των νησιών, όλες τις αποχρώσεις του μπλε, παραλίες που τα μοναδικά αποτυπώματα θα είναι τα δικά σας, άπειρο γέλιο, παιχνίδι, ανεμελιά, ιδιωτικότητα και κοσμοπολίτικα νησιά.

  3. Το σεξ στο σκάφος! Το καλύτερο σεξ που κάνατε ποτέ! Κάτι η ανέμελη ατμόσφαιρα, και τα μπάνια κάτι η απομάκρυνση του στρες, κάτι η ατμόσφαιρα του yachting, όλα με κάποιο μαγικό τρόπο συνωμοτούν και το σεξ στο σκάφος είναι εκπληκτικό. Είναι αλήθεια, μας το λένε οι πελάτες μας ξανά και ξανά. Άιντε και βίον ανθόσπαρτο με υγιείς απογόνους!

  4. Αποφασίστε μεταξύ σας ποίες από τις επιθυμίες σας θα πραγματοποιήσετε αλλά και τι πραγματικά αντέχει η τσέπη σας υπολογίζοντας και πόσο παραπάνω μπορείτε να ξοδέψετε χωρίς όμως να το πληρώσετε ακριβά και για χρόνια μετά το ταξίδι στην πιστωτική σας κάρτα. Εξοικειωθείτε με αυτή τη διαδικασία της συζήτησης καθώς ως δεξιότητα θα σας βοηθήσει για πολλά ακόμα θέματα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στην κοινή συζυγική σας ζωή.

  5. Προγραμματίστε το χρόνο σας και τις εργασιακές σας υποχρεώσεις ώστε στο ταξίδι του μέλιτος να είστε Εσείς, Μόνοι σας, Απερίσπαστοι και Αφοσιωμένοι! Στο κάτω κάτω αυτό το ταξίδι είναι το δικό σας ταξίδι! Ειδικά στα ταξίδια με ιστιοπλοϊκό ο καπετάνιος μπορεί να σας πάει σε απομονωμένα μέρη που ακόμη και το κινητό δεν έχει σήμα (καθόλου σήμα, όχι καμπάνα! Για την περίπτωση που δεν σταματάει να μιλάει στο κινητό του κανονίστε το με τον καπετάνιο)

  6. Για τις νύφες που έχουν αλλάξει το πατρικό τους με το επίθετο του συζύγου βεβαιωθείτε ότι η ταυτότητα και το διαβατήριο σας συμβαδίζουν με το καινούργιο σας επίθετο (για την Ελλάδα υπολογίστε το χρονοβόρο της αλλαγής των στοιχείων και όλων των προαπαιτούμενων εγγράφων για να γίνει η μετάβαση

  7. Κλείστε πολύ νωρίς τα αεροπορικά σας εισιτήρια. Πολύ νωρίς! Ευνοείται!
    Αποφύγετε τις απευθείας πτήσεις, συνήθως το κοστολόγιο είναι σαφώς μεγαλύτερο ενώ μπορείτε να ταξιδέψετε προς τον τελικό σας προορισμό με ενδιάμεσους σταθμού. Άλλωστε πολλές αεροπορικές εταιρείες, με ελάχιστη χρέωση, σας παρέχουν τη δυνατότητα διαμονής στον/τους ενδιάμεσους σταθμούς. Το ταξίδι μόλις έγινε πιο ενδιαφέρον.

  8. Αν αποταθείτε σε ταξιδιωτικό πρακτορείο κάντε πολύ ξεκάθαρο το ποσό που διαθέτετε και μείνετε σε αυτό. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα “ψιλά” γράμματα του συμφωνητικού σας. Μην παρασυρθείτε προς μεγαλύτερα ποσά και χρεώσεις για ανούσιες παροχές.

  9. Όταν φτάστε στον ποθητό προορισμό σας μπορείτε πάντα να υπενθυμίστε στην ρεσεψιόν ότι είστε νεόνυμφοι και να ζητήσετε αναβάθμιση του δωματίου σας. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθείτε σε καλύτερο δωμάτιο και με σαμπάνια, δώρο του ξενοδοχείου.


Yachting για τον γάμο σας


Στείλτε μας email στο

Μην ξεχάσετε να μας γράψετε:

  • Αριθμό ατόμων
  • Πιθανές ημερομηνίες
  • Περιοχή
  • Αν θα χρειαστείτε καπετάνιο (για πολυήμερες διακοπές)

 

Categorised in:

This post was written by christoforos