Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική με Ιστιοπλοϊκό

Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική με ιστιοπλοϊκό το 2024 – Αποδράστε από τα συνηθισμένα.

Ιστιοπλοΐα στην Χαλκιδική

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας από τη θάλασσα κλείνοντας καμπίνα σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με καπετάνιο. Η βάση των σκαφών βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά στο δεύτερο ‘πόδι’ της Χαλκιδικής που ονομάζετε Σιθωνία. Οι καπετάνιοι μας είναι πολύ έμπειροι με βαθιά γνώση της ιστιοπλοΐας και της περιοχής. Οι άνεμοι είναι σε γενικές γραμμές ήπιοι και υπάρχουν αμέτρητες παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε, οι περισσότερες από αυτές δεν έχουν πρόσβαση από την στεριά. Η Χαλκιδική έχει πολλά μικρά ψαροχώρια μοναδικής ομορφιάς που παρέχουν ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφη και φρέσκο ψάρι. Το πρώτο πόδι, η Κασσάνδρα είναι αρκετά ανεπτυγμένο τουριστικά με πολύ κόσμο, beach μπαρ, εστιατόρια, club και φεστιβάλ. Ο καιρός είναι αρκετά καλός και ζεστός από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο. Είναι ένας ήρεμος και χαλαρωτικός προορισμός με πολλές παραλίες και μικρούς κόλπους για μπάνιο η και κατάδυση με κρυστάλλινα καθαρά νερά. Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική – είναι ιδανικός προορισμός για κρουαζιέρα με σκάφος γιατί:

  • οι άνεμοι είναι σε γενικές γραμμές ήπιοι
  • έχει πολλά φυσικά λιμάνια για διανυκτέρευση
  • έχει ποικιλία επιλογών για χαλαρές ή έντονες διακοπές
  • προσφέρετε για ψάρεμα ανοιχτής θαλασσής και καταδύσεις
  • έχει πολλές παραλίες με τα πεύκα να ακουμπάνε στην θάλασσα απρόσιτες από στεριάς
  • πολλά παραδοσιακά χωρία αλλά και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος
  • προσφέρετε για οικογενειακές αλλά και νεανικές διακοπές
Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική

Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική – Beach bar Ethnic στην Τριστινίκα

Το πακέτο απόδρασης Σαββατοκύριακου για την Χαλκιδική, αφορά διήμερο ταξίδι, αναχωρώντας από τον Νέο Μαρμαρά και ταξιδεύετε ανάμεσα στην Κασσάνδρα και τη Σιθωνία με πολλές ενδιάμεσες στάσεις σε απόμερες παραλίες για μπάνιο και φρέσκο ψάρι σε ταβέρνες. Μπορείτε να έρθετε στο σκάφος από την Παρασκευή το βράδυ μετά τις 8 ώστε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το Σάββατο από το πρωί. Κατά την διάρκεια της νύχτας μπορείτε να επιλέξετε είτε να παραμείνετε για ποτό στο σκάφος είτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα πολλά club και beach bars. Θα περάσετε σίγουρα υπέροχα και θα σας κοστίσει πιο φτηνά από το να περάσετε το Σαββατοκύριακό σας σε κάποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο ‘κολλημένοι’ στο ίδιο μέρος. Άλλωστε όταν δείτε την Χαλκιδική από τη μεριά της θάλασσας θα ανακαλύψετε ένα άλλο μέρος, μια που είναι πολλά τα σημεία που η πρόσβαση από τη στεριά είναι αδύνατη ή πολύ δύσκολη. Έτσι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε πότε θέλετε τον κόσμο και το πάρτι, και πότε θέλετε να χαλαρώστε μόνοι σας σε καταπληκτικό τοπίο και νερά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας σε ακόμη καλύτερες τιμές.

Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική

Το προσφερόμενο πακέτο διακοπών, περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε εκτός από το φαγητό. Η κουζίνες των σκαφών είναι πλήρως εξοπλισμένες και μπορείτε να ψωνίσετε και να μαγειρεύετε στο σκάφος.
Οι τιμές περιλαμβάνουν Καπετάνιο, καύσιμα, ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνουν φαγητό ή ποτά. Επίσης σε ναυλώσεις μικρότερες των 4 ημερών δεν προσφέρουμε σεντόνια και πετσέτες οπότε θα χρειαστεί να έχετε δικά σας.

Και μην ξεχνάτε την ιστιοπλοΐα!

Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική

Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική – Τα απίστευτα νερά στο Κριαρίτσι από το σκάφος

Προγράμματα κρουαζιέρας με ιστιοφόρο στην Κασσάνδρα & Σιθωνία

Πρόγραμμα 1 – Λίγο απ’ όλα με πολύ ρελάξ!

  1. Επιβίβαση την Παρασκευή το βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και βγαίνετε για βόλτα στο χωρίο και τη νυχτερινή του ζωή.
  2. Αναχώρηση από τον Μαρμαρά προς Χρούσο στην Κασσάνδρα για μπάνιο, ιστιοπλοΐα μέχρι Τριστινίκα και διανυκτέρευση στο Πόρτο Κουφό και τις ψαροταβέρνες του.
  3. Κρουαζιέρα στην Δυτική πλευρά της Σιθωνίας από παραλία σε παραλία στα λιμανάκια του Πόρτο Καρράς, μπάνιο στις παραλίες του Μαρμαρά και επιστροφή μέχρι τις 19:00

Πρόγραμμα 2 – Άγνωστη Σιθωνία

  1. Επιβίβαση την Παρασκευή το βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και φεύγουμε για Πόρτο κουφό
  2. Αναχώρηση για τον γύρο της Νότιας Σιθωνία με στάσεις Καλαμίτσι και Κληματαριά πριν δέσουμε για το βράδυ στην σκάλα Συκιάς και τα ταβερνάκια της.
  3. Επιστροφή με στάσεις Κριαρίτσι, Μαραθιά, λιμανάκια Πόρτο Καρράς.

Πρόγραμμα 3 – Clubbing με σκάφος

  1. Επιβίβαση την Παρασκευή το βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και βγαίνετε για στα club του Μάρμαρά.
  2. Αναχώρηση από τον Μαρμαρά προς Γλαρόκαβο, golden Beach και τελικά. απόγευμα Σαββάτου είναι τι καλύτερο από πάρτι σε κάποιο από τα beach bar του Χρούσο στο παλιούρι της Κασσάνδρας Διανυκτέρευση στην Μαρίνα του Miraggio.
  3. Εξερεύνηση του Miraggio. Αναχώρηση για Τριστινίκα και το Ethnic. Επιστροφή με στάσεις για μπάνιο στα λιμανάκια του Πόρτο Καρράς.

Και όποιο άλλο πρόγραμμα επιλέξετε εσείς με τη βοήθεια του καπετάνιου σας (αναλόγως βέβαια και του καιρού)

Χάρτης ιστιοπλοϊκών διαδρομών για Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική με σκάφος

Στείλτε μας email στο

Μην ξεχάσετε να μας γράψετε:

  • Αριθμό ατόμων
  • Πιθανές ημερομηνίες
  • Περιοχή
  • Αν θα χρειαστείτε καπετάνιο (για πολυήμερες διακοπές)

 

TripAdvisor
Δείτε τις κριτικές μας στο Tripadvisor: κάντε αναζήτηση για "CharterAyacht, Neos Marmaras" στο site ή στο mobile app  τους και διαβάστε τις 5 αστέρων κριτικές των καλεσμένων μας.

Categorised in:

This post was written by christoforos