Μπάτσελορ Πάρτι για την νύφη ή τον γαμπρό

Για το Μπάτσελορ Πάρτι της Νύφης 2024 (Hen party ή bachelorette)

Για το bachelor ή bachelorette πάρτι σας, τι θα ήταν πιο ωραίο και εντυπωσιακό από το να ναυλώσετε ένα σκάφος, ιστιοφόρο η μηχανοκίνητο, μόνο για εσάς και τις φίλες σας και να διοργανώσετε ένα ατελείωτο πάρτι για μία η περισσότερες μέρες. Δεν χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία σε αυτού του τύπου την ναύλωση, Ο καπετάνιος θα τα κάνει όλα. Εάν θέλετε να συμετέχετε στον χειρισμό του σκάφους, σίγουρα θα κάνει το ταξίδι σας πιο ενδιαφέρον. Οι καπετάνιοι μας ξέρουν ακριβώς που να σας πάνε, και μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με μια λίστα με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, μέρη με έντονη νυχτερινή ζωή, club και εστιατόρια που μπορείτε να επισκεφτείτε κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Θα είναι σίγουρα ένα Μπάτσελορ Πάρτι που δεν θα ξεχάσουν ούτε οι φίλες σας αλλά ούτε και εσείς.

Για το Μπάτσελορ Πάρτι του Γαμπρού 2024 (Stag party or bachelor)

Μπάτσελορ Πάρτι γυναικείο ή ανδρικό το 2024!

Από πού ξεκινάμε

Αν ξεκινάτε από Θεσσαλονίκη, θα οδηγήσετε μέχρι το λιμάνι του Νέου Μαρμαρά από όπου θα ξεκινήσουμε την εκδρομή σας. Υπάρχει Δημόσιο πάρκινγκ ακριβώς μπροστά από τις προβλήτες που έχουμε τα σκάφη. Ωστόσο αν θα είστε ήδη στο πρώτο πόδι της Κασσάνδρας διασκεδάζοντας πριν το γάμο, μπορούμε να έρθουμε να σας παραλάβουμε από την προβλήτα στο Πευκοχώρι ή την μαρίνα το ξενοδοχείου Miraggio (έχουμε κανονίσει για δωρεάν είσοδο στο χώρο της μαρίνας για τους καλεσμένους μας). Είναι εύκολη η πρόσβαση από: Ψακούδια, Μεταμόρφωση, Νικήτη, Ελιά, Τορώνη, Σάρτη, Συκιά, Βουβουρού, Αρμενιστή, Όρμο Παναγιάς, Άγιο Νικόλαο, γενικά από όλο το δεύτερο πόδι της Σιθωνίας στο λιμάνι του Νέου Μαρμαρά όπου γίνεται η επιβίβαση για τις ιστιοπλοϊκές μας περιηγήσεις. Αντίστοιχα για το πρώτο πόδι την Κασσάνδρα, η προβλήτα στο Πευκοχώρι (πρώην Καψόχωρα) εξυπηρετεί αν έρχεστε από Ν. Μουδανιά, Νέα Φώκια, Άθυτο (Άφυτο), Sani, Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτη, Παλιούρι, Λουτρά Αγίας Παρασκευής, Σκιώνη, Ποσείδι, Φούρκα, Σίβηρη.

Και πού θα πάμε στο μπάτσελορ με το σκάφος;

Η διαδρομή της εκδρομής για ημερήσια με ιστιοπλοϊκό

Πρώτη στάση στο Νησάκι του Τορωναίου κόλπου την Κέλυφο. Κάντε μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά. Ιδανικό μέρος για βουτιές με μάσκα (snorkel) όπου λόγο του πετρώδους βυθού έχει πολύ ζωή για παρατήρηση. Στην συνέχεια συνήθως έχει σηκωθεί η θαλάσσια αύρα (μπουκαδούρα) και έχει ακριβώς τον κατάλληλο αέρα για να κάνουμε ιστιοπλοΐα μέχρι το νησί του Γεροχρήστου και την διάσημη παραλία Λαιμός που επισκέπτονται και γνωστοί σταρ του κινηματογράφου. Εδώ η παραλία είναι μια λωρίδα άμμου και έχει θάλασσα και από τις δύο πλευρές. Επόμενη στάση για μεσημεριανό φαγητό σε ταβέρνα (προαιρετικά) είτε στον Μαρμαρά είτε αλλού. Μετά το φαγητό κάνουμε τουρ στα λιμανάκια νότια του Νέου Μαρμαρά – Πόρτο Καρράς και σταματάμε ξανά για το τελευταίο μπάνιο πριν την επιστροφή σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Χαλκιδικής τον “Καμένο” η οποία μάλιστα είναι χωρίς πρόσβαση από την στεριά.

Το πρόγραμμα της εκδρομής του Μπάτσελορ Πάρτι μπορεί να αλλάξει λόγω καιρού ή αν οι καλεσμένοι έχουν διάθεση για κάτι διαφορετικό. Μια που το πρόγραμμα της εκδρομής το διαμορφώνεται εσείς ανάλογα με τις διαθέσεις της νύφης ή του γαμπρού (συγνώμη, της παρέας ήθελα να πω!) αν δεν θέλετε φαγητό σε ταβέρνα μπορείτε να έχετε μαζί σας προμήθειες (το σκάφος διαθέτει ψυγείο και κουζίνα) έτσι ώστε να μην κάνετε και περισσότερα έξοδα για το μπάτσελορ χωρίς λόγο. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε περισσότερο χρόνο για μπάνιο, να απολαύσετε τα τουρκουάζ νερά, να χορέψετε στην πλώρη με τη μουσική σας, να ξεφαντώσετε ή να χαλαρώστε. Μπορείτε πάντα να χαρείτε την ιστιοπλοΐα, να απολαύσετε την πλεύση με τα πανιά χωρίς μηχανή και θόρυβο, ξαπλώνοντας στην πλώρη και αποκτώντας το τέλειο μαύρισμα!

Και όποιο άλλο πρόγραμμα επιλέξετε εσείς με τη βοήθεια του καπετάνιου σας

Ημερήσια με ιστιοπλοϊκό στη Χαλκιδική – Τιμές

Book now

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας σε ακόμη καλύτερες τιμές ειδικά για την χαμηλή σεζόν.

Προγράμματα κρουαζιέρας με ιστιοφόρο στην Κασσάνδρα & Σιθωνία για Σαββατοκύριακο

Πρόγραμμα 1 – Λίγο απ’ όλα με πολύ ρελάξ!

  1. Επιβίβαση την Παρασκευή το βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και βγαίνετε για βόλτα στο χωρίο και τη νυχτερινή του ζωή.
  2. Αναχώρηση από τον Μαρμαρά προς Χρούσο στην Κασσάνδρα για μπάνιο, ιστιοπλοΐα μέχρι Τριστινίκα και διανυκτέρευση στο Πόρτο Κουφό και τις ψαροταβέρνες του.
  3. Κρουαζιέρα στην Δυτική πλευρά της Σιθωνίας από παραλία σε παραλία στα λιμανάκια του Πόρτο Καρράς, μπάνιο στις παραλίες του Μαρμαρά και επιστροφή μέχρι τις 19:00

Πρόγραμμα 2 – Άγνωστη Σιθωνία

  1. Επιβίβαση την Παρασκευή το βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και φεύγουμε για Πόρτο κουφό
  2. Αναχώρηση για τον γύρο της Νότιας Σιθωνία με στάσεις Καλαμίτσι και Κληματαριά πριν δέσουμε για το βράδυ στην σκάλα Συκιάς και τα ταβερνάκια της.
  3. Επιστροφή με στάσεις Κριαρίτσι, Μαραθιά, λιμανάκια Πόρτο Καρράς.

Πρόγραμμα 3 – Clubbing με σκάφος

  1. Επιβίβαση την Παρασκευή το βράδυ μετά τις 20:00 στα σκάφη στο Νέο Μαρμαρά. Τακτοποιήστε στις καμπίνες και βγαίνετε για στα club του Μάρμαρά.
  2. Αναχώρηση από τον Μαρμαρά προς Γλαρόκαβο, golden Beach και τελικά. απόγευμα Σαββάτου είναι τι καλύτερο από πάρτι σε κάποιο από τα beach bar του Χρούσο στο παλιούρι της Κασσάνδρας Διανυκτέρευση στην Μαρίνα του Miraggio.
  3. Εξερεύνηση του Miraggio. Αναχώρηση για Τριστινίκα και το Ethnic. Επιστροφή με στάσεις για μπάνιο στα λιμανάκια του Πόρτο Καρράς.

Και όποιο άλλο πρόγραμμα επιλέξετε εσείς με τη βοήθεια του καπετάνιου σας

Χάρτης ιστιοπλοϊκών διαδρομών για Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική με σκάφος

Σαββατοκύριακο με ιστιοπλοϊκό στη Χαλκιδική

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές μας σε ακόμη καλύτερες τιμές.

Το πακέτο της ιδιωτικής (prive) ιστιοπλοϊκής εκδρομής είναι ιδανικό για γιορτές, γενέθλια, επετείους και μπάτσελορ πάρτι.

  • Κάντε έκπληξη στους φίλους σας!
  • Ενημερώστε μας για να αναλάβουμε την τούρτα, τα κεράκια, το κρασί, την σαμπάνια ή ότι άλλη έκπληξη θέλετε.

Τα μόνα πράγματα που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το μαγιό, καπέλο, αντηλιακό και φωτογραφική μηχανή.

Η καλύτερη μέρα σας ξεκινά εδώ

Μπάτσελορ Πάρτι

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για πολυήμερη εκδρομή ή είστε περισσότερα από 10 άτομα ενημερώστε μας ώστε να σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Bachelor σε ιστιοφόρο στη Χαλκιδική. Τι περιλαμβάνει:

Όλα τα σκάφη έχουν χωρητικότητα ως 9/11 ατόμων και διαθέτουν:
τουαλέτα, ζεστό νερό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, εξοπλισμό ασφαλείας, Radio CD, τέντα στο πιλοτήριο και μαξιλάρια, φουσκωτό (μικρή βοηθητική βάρκα με μηχανή). Σας παρέχουμε στην διάθεση σας μία καμπίνα για να βάλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, να αλλάξετε μαγιό κλπ.

Μπάτσελορ Πάρτι

Περιλαμβάνονται στην τιμή:

  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι σκάφους, καπετάνιος, τέλη ελλιμενισμού
  • Καύσιμα, πετρέλαιο, νερό, ρεύμα
  • Πόσιμο νερό, καφές ή τσάι

Δεν περιλαμβάνονται:

  • μεσημεριανό, βραδινό & ποτά
  • πετσέτες θαλάσσης

Γενικές πληροφορίες για τις εκδρομές με ιστιοπλοϊκό με καπετάνιο


Yachting για τον γάμο σας


Στείλτε μας email στο

Μην ξεχάσετε να μας γράψετε:

  • Αριθμό ατόμων
  • Πιθανές ημερομηνίες
  • Περιοχή
  • Αν θα χρειαστείτε καπετάνιο (για πολυήμερες διακοπές)

 

TripAdvisor
Δείτε τις κριτικές μας στο Tripadvisor: κάντε αναζήτηση για "CharterAyacht, Neos Marmaras" στο site ή στο mobile app  τους και διαβάστε τις 5 αστέρων κριτικές των καλεσμένων μας.

Categorised in:

This post was written by christoforos